VEHO ZB-5 Johdottomat Bluetooth-stereokuulokkeet
VEHO ZB-5 Johdottomat Bluetooth-stereokuulokkeet VEHO ZB-5 Johdottomat Bluetooth-stereokuulokkeet VEHO ZB-5 Johdottomat Bluetooth-stereokuulokkeet VEHO ZB-5 Johdottomat Bluetooth-stereokuulokkeet VEHO ZB-5 Johdottomat Bluetooth-stereokuulokkeet

VEHO ZB-5 Johdottomat Bluetooth-stereokuulokkeet

Veho
Tuotetta rajoitettu erä.
59,00 €
Sisältää alv. 24 %

VEHO ZB-5 johdottomat bluetooth stereokuulokkeet

Saatavuus 19 kpl

Veho ZB-5 stereokuulokkeet ovat erittäin kevyet ja pehmeät, ja niitä voi käyttää pitkiäkin aikoja ilman, että kuulokkeet alkaisivat painaa tai tuntua epämukavilta. Kuulokkeet ovat taitettavat, joten ne mahtuvat pieneen tilaan ja ovat helposti kuljetettavissa mukana. Stereokuulokkeissa on erinomainen äänenlaatu ja ne ovat ihanteelliset esimerkiksi työmatkoille, elokuvien katseluun tai kuntosalille.

Sisäänrakennetun mikrofonin ja säätimen avulla puheluden tekeminen ja vastaanottaminen on helppoa. Kuulokkeet pystyvät toistamaan musiikkia jopa 17 tuntia yhdellä latauksella! Kätevän, sisäänrakennetun mikrofonin ja kaukosäätimen ansiosta puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen sekä musiikkikappaleen vaihtaminen on erittäin helppoa. Kuulokkeet ovat yhteensopivat kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa. Mukana myös AUX-kaapeli, jonka avulla kuulokkeet toimivat tavallisten kuulokkeiden tapaan akun loppuessa.

Ominaisuudet:


– paino: 150 grammaa
– kokoontaittuva rakenne
– sisäänrakennettu mikrofoni ja kaukosäädin, joiden avulla voit helposti soittaa ja vastaanottaa puheluita tai muuttaa äänenvoimakkuutta
– yhteensopiva kaikkien 3,5 mm:n AUX-sisääntulolla varustettujen laitteiden kanssa (esimerkiksi älypuhelimet, tabletit ja MP3-soittimet)

Arvostelut 0 arvostelua