FitGo FW17 älykello, punainen
FitGo FW17 älykello, punainen FitGo FW17 älykello, punainen FitGo FW17 älykello, punainen

FitGo FW17 älykello, punainen

Maxcom
69,90 €
199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

FitGo FW17 älykello

Saatavuus 4 kpl

FitGo älykello on kaikki mitä rannelaitteeltasi voit toivoa. Siinä on GPS seuranta, kosketusnäyttö, sykkeenmittaus ranteesta, aktiivisuuden seuranta, pitkä akunkesto, mobiilinotifikaatiot, musiikinhallinta, unenseuranta, värinähälytys sekä langaton synkronoiti tietokoneisiin ja älypuhelimiin. Pakkauksessa on mukana myös 400 mAh powerbank lisäakku. FitGo älykelloa on saatavilla kahdessa värissä, punaisena ja mustana.


FitGo älykellossa on GPS seuranta. Laitteesta näet liikutun ajan, matkan, tahdin ja nousustatistiikan kätevästi. Rannelaite käyttää FitGon omaa sykkeenmittaus teknologiaa, joka mittaa sykkeen ranteesta. Teknologian avulla saat paljon hyötyjä irti laitteestasi ilman epämukavaa sykevyötä. Voit seurata treenin ja päivän aikana kulutettuja kaloreita. Voit seurata reaaliaikaista sykettäsi, jotta treenaat varmasti oikealla intensiteetillä. Voit käyttää yksinkertaistettuja sykerajoja, jotta saat treenauksesta enemmän irti. Voit seurata kuntosi kehittymistä tarkastelemalla leposykettäsi sekä päivittäistä sykettäsi. Laite on rakennettu kahdeksan sensorin teknologian varaan ja laiteluokan paras akunkesto takaa sen, että aktiivisuuden seuranta pelaa kokoajan.


Laite tallentaa reaaliaikaista tietoa askelista, kuljetusta matkasta, sykkeestä, aktiivisista minuuteista, poltetuista kaloreista ja monesta muusta aktiivisuuden osatekijästä, jotta pysyt ajantasalla aktiivisuudestasi ja sen kehityksestä. Laitteessa on edistyneet älykello toiminnot, joiden avulla saat mm tektiviesti, FB, whatsapp ja puheluilmoitukset suoraan älykelloosi. Voit myös hallita puhelimesi musiikkia rannelaitteen kautta. Toki voit myös vastata ja soittaa itse puheluita kellosi laadukkaan mikrofonin avulla. Laite ei myöskään ainostaan seuraa aktiivisuuttasi päivällä vaan seuraa myös untasi yöllä. Se mittaa unesi pituutta ja laatua ja synkronoi ne langattomasti tietokoneellesi ja älypuhelimeesi tarkempaa tarkastelua varten. Voit lisäksi asettaa hiljaisen värinä hälytyksen mukavempaa heräämistä varten.


FitGo on liikkuvan ja kehostaan välittävän Suomalaisen ehdoton hankinta!

Paino:
88 g
Arvostelut 0 arvostelua