VEHO ZB-6 johdottomat vastamelukuulokkeet Saksan IFA-messuilla palkitut!
VEHO ZB-6 johdottomat vastamelukuulokkeet Saksan IFA-messuilla palkitut! VEHO ZB-6 johdottomat vastamelukuulokkeet Saksan IFA-messuilla palkitut! VEHO ZB-6 johdottomat vastamelukuulokkeet Saksan IFA-messuilla palkitut! VEHO ZB-6 johdottomat vastamelukuulokkeet Saksan IFA-messuilla palkitut!

VEHO ZB-6 johdottomat vastamelukuulokkeet Saksan IFA-messuilla palkitut!

Veho
99,90 €
Sisältää alv. 24 %

Laadukkaat bluetooth vastamelu kuulokkeet

Saatavuus 18 kpl

Sinulle, joka et tyydy tavanomaiseen ja vaadit kuulokkeiltasi enemmän VEHO ZB-6 huippuluokan design kuulokkkeet on oikea valinta!


Palkitussa Veho ZB-6 mallissa on vähän akkua kuluttava 4.1 Bluetooth, jonka avulla voit nauttia jopa 24h musiikista yhdellä latauksella.

40mm akustiset kaiutinelementit, hyvin balansoitu keskiääni ja hifi tason diskantit tuottavat korvia miellyttävän äänimaailman muhkean jykevällä bassotoistolla. Veho ZB-6 malli on myös vastamelu kuuloke, joten voit nauttia omasta rauhasta olit sitten salilla, bussissa tai missä vaan.

Veho ZB-6 tukee myös äänikäskyjä Siri ja Google Now järjestelmiin. Kaukosäätimen ja HF-toiminteen avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä säädellä musiikin voimakkuutta tai vaihtaa biisejä.

Sisäänrakennettui 3.5mm liitäntä mahdolllistaa kytkennän myös AUX liitäntään myös ilman akkujen latausta. Taitettava design helpottaa matkaan ottamista ja säilyttämistä.

Avain toiminteet:


- Suuren kapasiteetin akku mahdollistaa jopa 24h käytön yhdellä latauksella

- Johdoton käyttö 4.1 Bluetooth ominaisuuden avulla tai johdollinen käyttö 3.5 mm AUX liitännän kautta 

- Huippuluiokan äänentoisto laadukkaiden kaiutinelementtien ansiosta

- Tacton soft touch pinnoite ja pehmeät vastamelukuulokekupit

- Vastaanota ja hallitse puheluita ja musiikkia kuulokeosaan sijoitettujen multi-toiminne kytkimien avulla

Arvostelut 0 arvostelua