Omron TENS Pocket kivunlievittäjä
Omron TENS Pocket kivunlievittäjä Omron TENS Pocket kivunlievittäjä Omron TENS Pocket kivunlievittäjä Omron TENS Pocket kivunlievittäjä

Omron TENS Pocket kivunlievittäjä

Omron
59,90 €
Sisältää alv. 24 %

Omron TENS Pocket kivunlievittäjä

Saatavuus 20 kpl

Omron TENS elektroninen kivunlievittäjä                                                

Omron TENS kivunlievittäjä on lääkinnällinen laite, joka voi auttaa lievittämään kipua lihaksissa ja nivelissä. Se voi olla vaihtoehtona kipulääkkeille tai olla täydentämässä lääkehoitoa. 

“TENS” tulee sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation. TENS-hoito on ihon kautta tapahtuva hermostimulaatio. Iholle lähelle kipukohtaa tai hermosäikeiden yli asetetaan elektrodit, joiden kautta pienitaajuiset sähköimpulssit aktivoivat kehon omia, kipua lievittäviä mekanismeja ja nopeuttavat samalla verenkiertoa. Laite sopii hyvin kotikäyttöön. Se on helppokäyttöinen ja tehokas hoito mm. lihas- ja nivelkipuihin. TENS hoitomuotona on ollut terveydenhuollon ammattilaisten, kuten fysioterapeuttien, käytössä jo yli 20 vuoden ajan. 


Miten OMRON TENS kivunlievittäjää käytetään?

Aloita OMRON TENS kivunlievittäjän käyttö asettamalla elektrodit iholle kipualueen lähelle ja ympärille (elektrodien etäisyys toisistaan minimi 2,5cm). Varmista, että hoidettavan alueen iho on ehjä, puhdas ja vailla ihovoiteita.

Kun elektrodit on asetettu, kytke laitteeseen virta ja valitse haluamasi hieronta malli nuolinäppäimillä. Tee valinnat painamalla “set / start” -painiketta. Kun haluamasi valinnat on tehty, voit aloittaa hoidon.

 

Arvostelut 0 arvostelua