Bose QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet
Bose QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet Bose QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet Bose QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet

Bose QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet

BOSE
279,00 €
Sisältää alv. 24 %

Bose QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet

Tämä on esittelytuote.

LOPPUUNMYYTY!

Langattomien QuietComfort 35 II -kuulokkeiden maineikkaan melunvaimennuksen ansiosta voit nauttia enemmän sinulle tärkeistä asioista. 


Mitä tapahtuu, kun ympäröivän maailman melu eristetään ulkopuolelle? Voit keskittyä entistä paremmin. Se on QuietComfort 35 II ‑langattomien kuulokkeiden tärkein ominaisuus. Uppoudu musiikkiin, työntekoon tai mihin tahansa haluat. Bosen kehittämä teknologia seuraa ja mittaa ympäristön ääniä jatkuvasti ja luo äänet vaimentavan vastasignaalin. Eikä siinä vielä kaikki. Voit valita kahden melunvaimennustason väliltä mieltymyksesi ja ympäristön mukaan, jotta voit todella keskittyä olennaiseen. 


Jos haluat ottaa musiikin mukaasi kaikkialle, tarvitset kuulokkeet, jotka pysyvät menossa mukana. Iskunkestävät materiaalit, nylon-lasikuitu ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat takaavat, että kuulokkeet kestävät kovaakin menoa. Arjessa jatkuvasti mukana olevien kuulokkeiden on myös tunnuttava miellyttäviltä. Siksi QC35-kuulokkeiden sanka ei ole vain mukava käyttää vaan tuntuu suorastaan ylelliseltä. Pehmeä sanka on suunniteltu istumaan mukavasti pitkiäkin aikoja. Sangan pinta on Alcantaraa® – ylellisen pehmeää materiaalia, jota käytetään esimerkiksi luksusjahtien ja urheiluautojen viimeistelyssä. Miellyttävät pehmusteet ovat synteettistä proteiininahkaa, minkä ansiosta kuulokkeet istuvat niin luontevasti, että ne ovat lähes huomaamattomat. 


Voit kuunnella musiikkia jopa 20 tuntia yhdellä latauksella – ehdit siis kuunnella pitkänkin soittolistan alusta loppuun. Nauti musiikista tai hiljaisuudesta koko päivän ajan. Jos akku joskus loppuu kesken, saat 15 minuutin pikalautauksella siihen virtaa jopa 2,5 tunniksi. Vaikka laturia ei olisi lähellä, voit jatkaa kuuntelua liittämällä kuulokkeet äänilaitteeseen mukana toimitetulla kaapelilla. 


Musiikin tulisi kuulostaa täyteläiseltä ja selkeältä kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Bosen kuuloke-elementeissä on Volume-optimized EQ -taajuuskorjain, joka takaa entistä laadukkaamman äänen. Äänentoisto on tasapainossa kaikilla äänenvoimakkuuksilla, ja taustaääniä poistava kaksoismikrofonijärjestelmä takaa selkeät puhelut myös meluisassa ympäristössä. Ääni kuulostaa ruuhkaisella kadulla yhtä laadukkaalta kuin hiljaisessa toimistossakin.


Tuotetiedot

Tyyppi Kuulokkeet
Malli Bose QuietComfort 35 II
Tuotesarja QuietComfort
Sopiva käyttötarkoitus Matkailu ja kotoilu
IP luokitus  IPX4 roiskeenkestävä


Ääni

Akustinen toimintaperiaate Puolisuljetut


Toiminnot ja ominaisuudet

Kuulokkeen tyyppi Around-ear kuuloke
Vedenkestävä Kyllä
Aktiivinen hälynpoisto Kyllä
Äänen voimakkuuden säätö Kuulokkeessa oleva
Mikrofoni Kuulokkeessa oleva
Latauksen osoitin Kyllä


Yhteensopivuus

Tukee ääniohjausta (yhteensopiva järjestelmä) Google Assistant (Google Home)


Liitännät

Liitäntä Bluetooth;Stereo jack (3.5mm)
Liitäntätyyppi Langaton


Ohjelmisto

Ladattava sovellus Kyllä
Sovelluksen nimi Bose Connect


Kapasiteetti, kulutus ja virta

Akun/paristojen tyyppi Integroitava
Toiminta-aika (tuntia) 20,00
Laturin tyyppi  Micro USB
Latausaika (tuntia) 2,00


Muotoilu ja sijoitus

Väri Musta
Tyyli Johdottomat sankakuulokkeet


Mitat ja paino

Kaapelin pituus (cm) 120


EAN

EAN-koodi017817770613