Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA!
Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA! Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA! Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA! Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA! Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA! Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA! Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA! Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA!

Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA!

Maxcom
169,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Maxcom MM735BB SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! UUTTA!

Saatavuus 197 kpl

HUIPPU UUTUUS! Maxcom MM735BB matkapuhelin SOS-turvarannekkeella ja GPS paikantimella! Saapuu Suomeen marraskuun aikana.


Maxcom-puhelimet lisäävät erityisesti yksinasuvan vanhuksen tai liikuntarajoitteisen turvallisuutta, sillä tarvittaessa yhdellä SOS-napin painalluksella puhelin aktivoi SOS-hätäpuhelun maksimissaan viiteen (5) käyttäjän ennaltaohjelmoimaan numeroon. Puhelin lähettää avunpyyntöviestin sekä kytkee handsfree-kaiuttimen automaattisesti päälle puheluun vastattaessa. Näin toinen osapuoli kuulee apua tarvitsevan äänen, vaikka puhelin olisi lipsahtanut käsien ulottumattomiin.

Maxcom MM735BB huippumallin vesitiivis turvaranneke mahdollistaa avunhälytyksen vaikkapa suihkussa - itse puhelimen ei tarvitse olla näköetäisyydellä.

UUTTA! Tässä uutuus mallissa täysin uutena käyttäjän turvallisuutta lisäävänä ominaisuutena on GPS paikannus toiminne. Hätäviestin saaja saa samalla puhelimeensa linkin Google Maps toiminteeseen, joka kertoo tarkasti kartalla missä puhelin/käyttäjä sijaitsee ja näin voidaan nopeasti paikantaa esim. eksynyt muistisairas ihminen tai sairauskohtauksen saanut tuupertunut vanhus.

Maxcom - luo paljon lisäturvaa lähimmäisesi arkeen!

Tekniset tiedot:

* Vesitiivis SOS-turvaranneke

* SOS-turvapainike puhelimen takapuolella

* Pöytälaturi

* GPS paikannus toiminne 

* Suuret näppäimet ja kirkas värinäyttö

* USB liitäntä tiedon siirtoon

* 2.0 Mpx kamera

* Bluetooth 5.0

* Radio

* Akku 1400 mAh

* Suomi/Ruotsi/Englanti valikkoteksti vaihtoehdot

* Mitat k 13,4 cm x leveys 5,45 cm x syvyys 1,38 cm

* Takuu 24 kk (akku 6 kk)


Arvostelut 0 arvostelua