Oral-B PRO 1 750 Black Edition sähköhammasharja
Oral-B PRO 1 750 Black Edition sähköhammasharja Oral-B PRO 1 750 Black Edition sähköhammasharja Oral-B PRO 1 750 Black Edition sähköhammasharja Oral-B PRO 1 750 Black Edition sähköhammasharja Oral-B PRO 1 750 Black Edition sähköhammasharja

Oral-B PRO 1 750 Black Edition sähköhammasharja

Oral-B
49,00 €
Sisältää alv. 24 %

Markkinajohtajan tyylikäs erikoismalli matkakotelolla

Tämä on esittelytuote.

ORAL-B PRO 1 750 BLACK EDITION SÄHKÖHAMMASHARJA MATKAKOTELOLLA

Pyöreä puhdistaa paremmin

Oral-B:n pyöreä pää ympäröi hampaan kerrallaan, jotta saat puhtaammat hampaat ja terveemmät ikenet verrattuna tavalliseen käsikäyttöiseen hammasharjaan.

Valkoisemmat hampaat ensimmäisestä päivästä lähtien

Pyöreä pää, jossa yhdistyy ultraohuet ja tavalliset harjakset, jotka ovat hellävaraiset ikenille, mutta armottomat plakkia kohtaan.

Harjaa sopivan kauan

Sisäänrakennettu ajastin auttaa harjaamaan vähintään kahden minuutin ajan, mikä on hammaslääkäreiden ja suuhygienistien vähimmäissuositus.

Yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa kehitetyt harjaspäät

Oral-B-harjaspäät on suunniteltu sopimaan täydellisesti hammasharjaasi ja niiden erityisominaisuudet, kuten pyöristetyt, ikenille hellävaraiset harjakset, tiettyyn kulmaan asetetut, hampaanväleistä puhdistavat harjakset ja ultraohuet, erityisen hellävaraisesti puhdistavat harjakset, antavat erinomaisen tuloksen.

Hammaslääkäreiden eniten suosittelema

Oral-B on kehitetty yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa ja se on lisäksi maailmanlaajuisesti hammaslääkäreiden eniten suosittelema tuotemerkki. Tutustu Oral-B:n tarjoamaan suunhoidon seuraavaan tasoon. 


 • Dynaaminen liike auttaa saavuttamaan paremmat tulokset

 • Poistaa jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja

 • Kliinisesti todistettu ylivoimainen 3D-puhdistustoiminto värähtelee, pyörii ja sykkii hajottaen ja poistaen plakkia paremmin kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja

 • Ladattava sähköhammasharja, jossa on yksi toiminto: päivittäinen puhdistus

 • Pakkaus sisältää: 1 ladattava sähköhammasharjan varsi, 1 harjaspää, 1 sähköhammasharjan laturi ja matkakotelo