Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023.
Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023. Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023.

Bob on maailman nopein pöytäastianpesukone! TM TESTIMENESTYS 7/2023.

Daan Tech
549,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tyylikäs euroopassa valmistettu Bob on maailman nopein ja kuiskaavan hiljainen pöytäastianpesukone, joka ei vaadi vesiliitäntää.

Saatavuus 23 kpl

TEKNIIKAN MAAILMAN 7/2023 ILMESTYNEESSÄ TESTISSÄ KEHUTTU UUTUUS!

* Hyvä pesutulos

* Monipuolinen laite

* Vetää vertoja täysimittaiselle laitteelle

* Selkeä näyttö

* Etuluukun kurkistuslasi on hauska ominaisuus

* Kuluttaa vähän energiaa

* Hiljainen käyntiääni

* Helposti siirrettävänä laite sopii moneen kohteeseen

EUROOPASSA VALMISTETTU MAAILMAN NOPEIN PÖYTÄASTIANPESUKONE BOB NYT SUOMESSA!

On pöytäastianpesukoneita...ja sitten on Bob

Saammeko esitellä tyylikkään ja laadukkaan Ranskassa valmistetun Bob pöytäastianpesukoneen, joka pesee esim. koneellisen laseja vain 15 minuutissa ja kuluttaa vettä vain 1,3 l. Uutuus on hoikka poika ja vain 34 cm leveä, joten se mahtuu hyvin pieneenkin keittiöön. Bob toimii ilman vesiliitäntää ja kuluttaa vain n. 3 l vettä per pesu. Kaadat vain puhdasta vettä laitteen yläosassa olevaan vesisäiliöön kunnes kuulet merkkiäänen, laita verkkojohto seinään ja paina laite käyntiin. Sisään rakennettu motorisoitu poistopumppu pumppaa pesuveden ulos ja poistoletkun kautta veden voi ohjata vaikkapa lavuaariin tai ämpäriin. Toki laitteen voi kytkeä myös normaaliin astianpesukoneliitäntään. 

TIETOISKU: Astioiden käsinpesu kuluttaa vettä keskimäärin 15 l, kun Bob käyttää koneellisen pesuun vain n. 3 l. 

Säästä satoja litroja vettä vuodessa - ekologista ja järkevää.

Suuri LCD-näyttö kertoo pesuohjelman keston, lämpötilan ja vedenkulutuksen määrän. Ohjelman loputtua Bob avaa itse luukkunsa, jotta kuivaus tapahtuu mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Bob on ensimmäinen pöytäastianpesukone, jonka luukku avautuu automaattisesti vain oven avausmekanismia koskettamalla. Kätevä ominaisuus, jos kädet on täynnä tai muuten likaiset.

HUOM! Lisävarusteena saatavana olevan Bob Easy Tap adapterin avulla astianpesukone on helppo liittää mihin tahansa vesihanaan, joten varsinaista pesukoneliitäntää ei edes tarvita. Pesuaineeksi käy tavalliset kaupoista löytyvät konetiskitabletit tai sitten voit tilata meiltä laadukkaat juuri Bobia varten suunnitellut All in One pesutabletit kätevissä 30 kpl annospakkauksissa.Bob on hyväkäytöksinen ja täten myös erittäin hiljainen kaveri - normipesun äänitaso on vain 43 db (n. 20% hiljaisempi, kuin vastaavat muiden tuotemerkkien mallit). Jo yli 70 000 asiakasta on valinnut Bobin kotiinsa reilun 2 vuoden aikana. Tämä pikku-ihme on täydellinen valinta esim. campereille, soluasuntoihin, kesämökeille tai vaikkapa toimistoon.

BOB IS DESIGNED IN PARIS - MADE FOR YOU
Tekniset tiedot:

Värivaihtoehdot: matta night black tai matta snowy white

Täyttömäärä:  2 astiastoa

Lautasen koko max.: 29 cm

Äänitaso: vain 43 dB

Pesuohjelmia: 5

Kuivausteho: A

Pesulämpötila: 30 - 70 °C

Pesuaika: Lasipesu 15 min / Express 20 min

Pesuojelmat: Express, Daily, Intensive, Glasses, Eco

Pesuteho: A

Energialuokitus: F

Sisävalo: Kyllä

Kurkistusluukku: Kyllä

Vedenkulutus per pesu: keskimäärin n. 3,8 L

Vuosittainen energiankulutus: 125 kWh

Vuosittainen vedenkulutus: 1064 L

Poistoletkun pituus: 1,5 m

Liitäntäteho: 1000 W

AC: 220-240 V / 50 Hz

Leveys: 340 mm

Syvyys: 490 mm

Korkeus: 490 mm

Paino: 11,5 kg


Tämän uutuuden löydät jo nyt myös seuraavilta jälleenmyyjiltämme:

Ase ja Erä (verkkokauppa)

Carlson (verkkokauppa)

Dementia Online (verkkokauppa)

Euronics (verkkokauppa)

Euronics (parhaat myymälät kautta maan)

HalpaHalli (verkkokauppa)

Kärkkäinen (verkkokauppa)

Kärkkäinen (Lahti ja Ylivieska)

Prisma (Hämeenlinna, Vantaa, Jumbo, Lahti, Laune) Tuote on tilattavissa myös muihinkin Prismoihin. Tiedustele asiaa lähimmästä Prismastasi.

Veikon Kone (Kuusankoski ja Savonlinna)


Bob on valmistettu ekologisesti luontoa säästäen 50%:sti kierrätetyistä materiaaleista.Arvostelut 0 arvostelua