Maxcom FW735 SOS-turvaranneke UUTTA!
Maxcom FW735 SOS-turvaranneke UUTTA! Maxcom FW735 SOS-turvaranneke UUTTA! Maxcom FW735 SOS-turvaranneke UUTTA! Maxcom FW735 SOS-turvaranneke UUTTA! Maxcom FW735 SOS-turvaranneke UUTTA!

Maxcom FW735 SOS-turvaranneke UUTTA!

99,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ainutlaatuinen SOS-turvaranneke on yhteensopiva kaikkien Andoid pohjaisten älypuhelimien kanssa!

Saatavuus 0 kpl

TÄMÄ HUIPPUSUOSITTU TUOTE ON HETKELLISESTI LOPPUUNMYYTY!

UUSI ERÄ ON SUOMESSA 17.5.2024.

Nyt voit tehdä omasta tutusta älymatkapuhelimestasi aidon turvapuhelimen liittämällä siihen ilmaisen appin avulla Maxcom FW735 erillisen SOS-turvarannekkeen. Täydellinen lisäturva esim. yksinasuvalle vanhukselle, liikuntarajoitteiselle tai dementiaa sairastavalle henkilölle. Mainio turvalaite myös vaikkapa yksintyöskentelevälle kioskimyyjälle tai parturikampaajalle ryöstäjiä vastaan. 

Apua tarvittaessa yhden napin painalluksella!

Ranneke yhdistetään Android (Android 10 tai uudempi) älypuhelimeen (Samsung, Huawei, Asus, One Plus, Honor, Nokia, Nothing jne...) erillisen Google Play Shopista ladattavan ilmaisen sovelluksen avulla. Rannekkeessa on vain yksi painike, joten käyttö on todella helppoa ja se on valmistettu joustavasta ja laadukkaasta materiaalista, joka ei hierrä rannetta eikä aiheuta allergisia iho-ongelmia.

Uutuus innovaatio SOS-ranneke lisää erityisesti yksinasuvan vanhuksen tai liikuntarajoitteisen turvallisuutta, sillä tarvittaessa yhdellä rannekkeen SOS-napin painalluksella puhelin aktivoi SOS-hätäpuhelun yhteen ennaltaohjelmoituun numeroon ja lähettää SOS-tekstiviestin max. kolmeen muuhun numeroon. Puhelin lähettää avunpyyntöviestin sekä kytkee handsfree-kaiuttimen automaattisesti päälle puheluun vastattaessa. Näin toinen osapuoli kuulee apua tarvitsevan äänen, vaikka puhelin olisi lipsahtanut käsien ulottumattomiin.

IP67 sertifioitu vesitiivis turvaranneke mahdollistaa avunhälytyksen vaikkapa suihkussa - itse puhelimen ei tarvitse olla näköetäisyydellä.

UUTTA! Tässä uutuus mallissa täysin uutena käyttäjän turvallisuutta lisäävänä ominaisuutena on GPS-paikannus toiminne. Hätäviestin saaja saa samalla puhelimeensa linkin Google Maps toiminteeseen, joka kertoo kartalla missä puhelin/käyttäjä sijaitsee ja näin voidaan nopeasti paikantaa esim. eksynyt muistisairas ihminen tai sairauskohtauksen saanut tuupertunut vanhus.

Puhelimen sijainti voidaan kartoittaa myös lähettämällä erikoistekstiviesti rannekkeeseen liitettyyn puhelimeen, joka lähettää n. 2 min kuluessa puhelimen sijainnin Google Mapsin avulla.

Tekniset tiedot:

Bluetooth 5.0
Taajuusalue 2402-2480 MHz
Antoteho -0.71 dBm
Vesitiivis IP67
Kantama:
- sisällä max. 20 m
- ulkona max. 50 m
Paino vain 26 g
Paristo CR2025 (kesto max. 2 vuotta riippuen käytöstä ja olosuhteista. Paristo on vaihdettavissa.)

Ilmainen Android applikaatio ladattavissa Google Play Shopista. Tarkistathan, että sinulla on Android 10 tai uudempi versio puhelimessasi.

Tämän uutuuden löydät myös seuraavilta jälleenmyyjiltämme:

Dementia Online (verkkokauppa)

Euronics (verkkokauppa)

Kärkkäinen (verkkokauppa)

Kärkkäinen tavaratalot (Ii, Jyväskylä, Lahti, Oulu ja Ylivieska)

Prisma hypermarketit (Espoo Sello, Forssa, Halikko, Helsinki Itäkeskus, Helsinki Kannelmäki, Hyllykallio, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä Keljo, Jyväskylä Seppälä, Kajaani, Kerava, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti Holma, Lahti Laune, Oulu Limingantulli, Pietarsaari, Pori Mikkola, Raisio Mylly, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Tampere Kaleva, Tampere Lielahti, Turku Itäharju, Vantaa Jumbo ja Varkaus)

Suomen Pelastuskeskus, Kangasala

Maxcom - lisäturvaa lähimmäisesi arkeen!


Maxcom on eurooppalainen pörssiyhtiö, jonka laadukkaat tuotteet löytyvät mm. yhden maailman suurimman puhelinoperaattorin ranskalaisen Orangen valikoimista. Yhtiö tekee myös laajaa yhteistyötä hoiva- ja lääkeyritysten kanssa. Yritys on palkittu useilla arvostetuilla eurooppalaisilla palkinnoilla.

SELECTED AWARDS


Forbes Diamonds

Maxcom among the fastest growing companies in Poland five times


Business Gazelles

Maxcom among the most dynamically developing companies fifteen times


European Medal

Maxcom twice with the prestigious recommendation of the European Economic and Social Committee


Ambassador of the Polish Economy

Maxcom is the winner of the competition in the Exporter category


Golden Bell

Maxcom is a laureate of a prestigious competition in the new technologies industry


Arvostelut 0 arvostelua