Philips QP2721/20 kasvotrimmeri
Philips QP2721/20 kasvotrimmeri Philips QP2721/20 kasvotrimmeri Philips QP2721/20 kasvotrimmeri Philips QP2721/20 kasvotrimmeri Philips QP2721/20 kasvotrimmeri

Philips QP2721/20 kasvotrimmeri

39,90 €
Sisältää alv. 24 %

Super suosittu trimmeri

Saatavuus 21 kpl

Ainutlaatuinen OneBlade-tekniikka  

  • Ainutlaatuinen OneBlade-tekniikka
  • Säädettävä 5-in-1-ohjauskampa
  • Rajaa partasi
  • Aja partasi
  • Kaksipuolinen terä: suunniteltu tarkaksi ja helposti hallittavaksi

Tarkka ajo ei ole koskaan ollut helpompaa kuin Philips-kasvotrimmerin avulla, joka tarjoaa sujuvan ja nopean kuiva-ajon. Säädettävä 5-in-1-kampa mahdollistaa minkä tahansa tyylin niin kasvoilla kuin vartalollakin.

Philips-kasvotrimmeri on vedenpitävä, tarjoaa 45 minuutin käyttöajan ja sisältää kampoja ja teriä, joiden avulla voit luoda minkä tahansa tyylin vain haluat. Kytke se vain seinään, lataa se ja aloita trimmaaminen.

Muotoile ja trimmaa karvat juuri kuin haluat vain yhdellä laitteella. Voit helposti muotoilla parran, siistiä reunukset tai ajaa pois minkä vain pituisia karvoja kasvoilla ja vartalolla ilman huolta ihon ärtymisestä.

OneBlade-teknologia on suunniteltu yksinomaan kasvojen trimmaukseen ja vartalon siistimiseen. Nopeasti liikkuvan ajopään ansiosta laite toimii tehokkaasti myös pidempiä karvoja ajaessa. Se sisältää liukupinnoitteen ja pyöristetyt kulmat, jotka tekevät trimmauksesta helpompaa ja mukavampaa.

Trimmaa ja aja kaikki alueet mukavasti kaksipuolisen terän avulla. Terä liikkuu kaikkiin suuntiin, jonka ansiosta voit luoda siistejä linjoja ja muotoilla reuna-alueet.

Käytä laitetta miten vain haluat – joko kuivana tai partageelien ja -vaahtojen kanssa. Voit myös käyttää sitä suihkussa. 45 minuutin käyttöajan ansiosta muotoiluun ja siistimiseen riittää runsaasti aikaa. Laitteen lataaminen kestää 8 tuntia, joka sopii loistavasti yön yli lataamiseen. 

Tuotteella on kuluttajakäytössä 2 vuoden takuu.


Arvostelut 0 arvostelua