Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024!
Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024! Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024!

Maxcom FW51 Crystal älykello + magic obsidian roll on UUTTA 1/2024!

169,00 €
Sisältää alv. 24 %

Elegantti ja seksikäs älykello naisille, jotka haluavat erottautua massasta. Maxcom on arvostetun Forbes julkaisun Diamond arvonimellä palkitsema brandi.

Tämä on esittelytuote.

Elegantti ja seksikäs uutuus älykello naisille, jotka haluavat erottautua harmaasta massasta!

Maxcom FW51 Crystal on monipuolinen ja tyylikäs älykello, joka kerää katseita puoleensa missä ikinä liikutkaan. Kellossa on useita arjen elämää hyödyntäviä toimintoja, kuten esim. verenpaineenmittaus, syke, unirytmin seuranta, kalorien kulutus, askelmittari, saapuneiden puheluiden/viestien ilmoitus, some viestien saapumisen ilmoitus ja useita eri urheilulajien seuranta muotoja.

Kellon näytön taustakuvan voit valita useista uniikeista tyylikkäistä vaihtoehdoista juuri itsellesi ja persoonallesi sopivaksi.

Pakkauksen mukana tulee ainutlaatuinen monikäyttöinen black obsidian lasipuikko, joka sisältää mustia kristallikiteitä sekä maagisia kasvojen ihoa rentouttavia ja raikastavia laavakivirakeita. Roll on pullon voi täyttää myös vaikka suosikki hajuvedelläsi tai kasvojenhoito tuotteellasi, jolloin puikon avulla ehostaminen on entistä helpompaa ja tyylikkäämpää. Katso Youtube video puikon käytöstä kuvakavalkadista.

Tekniset tiedot:

  • Näyttö: 1,09” värillinen kosketusnäyttö
  • Näytön resoluutio: 240 x 240 px
  • Mitat: kellotaulun mitat 39,5 x 39,5 x 9,5 mm
  • Suoritin: RealTek RTK8762DK
  • Sovellus: FitCloudPro (ilmainen)
  • Ominaisuudet: (Huomio: Tulokset ovat vain viitearvoja ja niitä ei voida käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin), sykkeen seuranta, verenpaineen mittaus, liikkeen seuranta (kalorikulutus, askeleet, etäisyys), unen seuranta (syväuni, kevyt uni, herääminen), ilmoitukset (fysiologiset muistutukset, puhelut, viestit yms.), kello, herätys, puhelimen etsintätoiminto sekä säätiedot.
  • IP-luokitus: IP67 (vesitiivis ja pölyltä suojattu)
  • Akku: 130 polymer-ion mAh
  • Akun kesto normaalissa käytössä n. 2-5 päivää, valmiustilassa n. 7-10 päivää
  • Lataus: magneettinen (mukana tulee latausyksikkö, joka toimii USB-C liitännällä)

Jos kaipaat ansaitsemaasi huomiota ja arvostusta, niin Crystal on Sinun älykellosi!Maxcom on eurooppalainen pörssiyhtiö, jonka laadukkaat tuotteet löytyvät mm. yhden maailman suurimman puhelinoperaattorin ranskalaisen Orangen valikoimista. Yhtiö tekee myös laajaa yhteistyötä hoiva- ja lääkeyritysten kanssa.

SELECTED AWARDS


Forbes Diamonds

Maxcom among the fastest growing companies in Poland five times


Business Gazelles

Maxcom among the most dynamically developing companies fifteen times


European Medal

Maxcom twice with the prestigious recommendation of the European Economic and Social Committee


Ambassador of the Polish Economy

Maxcom is the winner of the competition in the Exporter category


Golden Bell

Maxcom is a laureate of a prestigious competition in the new technologies industry